اخذ کارت بازرگانی در پرند
آیا می دانید اخذ کارت بازرگانی در پرند چه مزایایی دارد ؟ قطعا اکنون که در حال خواندن این مطلب می باشید ، تصمیم گرفته اید تا جهت اخذ کارت بازرگانی در پرند خود اقدام نمایید . در صورتی که محدوده فعالیت بیزینس و تجارت شما در پرند می باشد ، می توانید اقدامات لازم را جهت اخذ کارت بازرگانی در پرند انجام دهید .
اخذ کارت بازرگانی در پرند از جمله کار هایی است که هر فردی که می خواهد تجارت را نجام دهد ، اقدامات لازم را انجام می دهد .
ضمن این که علاوه بر اخذ کارت بازرگانی در پرند ، شما نیز می توانید به سایر نمایندگی های موسسه ثبتی حقوقی وزرا مراجعه نموده و برای اخذ کارت بازرگانی خود ، کار های لازمه را انجام دهید .
آیا می دانید اخذ کارت بازرگانی در پرند به چه مدارکی نیاز دارد ؟ آیا می دانید اخذ کارت بازرگانی در پرند چه مزایایی برای شما به همراه دارد ؟ آیا می دانید شما با در یافت کارت بازرگانی خود می توانید چه کار هایی انجام دهید ؟ آیا می دانید اخذ کارت بازرگانی در پرند می تواند چه پیامد های مثبتی برای شما در پی داشته باشد ؟
آیا می دانید با توجه به بیزینسی که دارید ، باید در خواست کدام کارت بازرگانی را بدهید و کدام نوع از انواع کارت های بازرگانی برای شما مناسب می باشد ؟
شما می توانید جهت کسب اطلاعات در باره تمامی سوالات مطرح شده و دیگر سوالاتی که در ذهن دارید ، با مشاوران کلیه نمایندگی های موسسه ثبتی حقوقی وزرا مشورت نمایید .
هم چنین می توانید تا انتهای این مطلب همراه ما باشید تا ما نیز در این زمینه اطلاعات مختصری در اختیار شما قرار دهیم .
کارت بازرگانی چیست و چه کار بردی در تجارت دارد ؟
کارت بازرگانی جزو مدارکی است که شما برای اخذ شماره ثبت رسمی برند یا علامت تجاری خود ، به آن نیاز پیدا خواهید کرد . پس در صورتی که قصد دارید برند یا علامت تجاری خود را به ثبت برسانید ، در ابتدا باید کارت بازرگانی خود را در یافت نمایید .
لازم به ذکر است که کارت بازرگانی می تواند برای کلیه اشخاص حقیقی و یا حقوقی صادر شود و همه کسانی که شرایط بیزینس و تجارت را دارا هستند ، می توانند کارت بازرگانی در یافت کنند . به همین دلیل شما می توانید جهت اخذ کارت بازرگانی در پرند اقدام نمایید .
در ابتدا باید برای شما بگوییم که در یافت کارت بازرگانی شامل موارد و قوانینی می شود که حتما باید آن ها را در نظر بگیرید . شما می توانید در این باره با مشاوران نمایندگی های موسسه ثبتی حقوقی وزرا صحبت نمایید .
کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی که کارت بازرگانی خود را در یافت نموده اند ، می توانند به واردات و صادرات کالا های مجاز بپردازند . اما لازم به ذکر است که در این باره محدودیت هایی وجود دارد که ما نیز توصیه می کنیم حتما با مشاوران موسسه ثبتی حقوقی پارس حساب ، مشورت نمایید .
زمینه های استفاده از کارت بازرگانی :
- صدور ویزای تجاری
- عضویت در اتاق بازرگانی
- ارتباط با تجار خارجی
- واردات از مناطق آزاد
- مبادرت به امر صادرات و واردات کالا به صورت تجاری
- صدور گواهی مبدا
- صادرات کلیه کالا های مجاز بازرگانی
- مبادله اطلاعات تجاری در سطح جهان
- شرکت در نمایشگاه های ملی و بین المللی داخلی و خارجی
- مبادرت به حق العمل کاری در گمرک
- ثبت سفارش و ترخیص کالا
کارت های بازرگانی به چند دسته تقسیم می شوند و هر کدام به کدام شخص حقیقی و یا حقوقی تعلق می گیرد؟
همان طور که پیش تر برایتان شرح دادیم ، کارت های بازرگانی در چند دسته قرار می گیرند . این دسته بندی بر اساس کارایی آن ها در تجارت صورت گرفته است . هم چنین در این تقسیم بندی ، به این که به اشخاص حقیقی تعلق می گیرد یا اشخاص حقوقی ، لحاظ شده است .
شما باید در نظر داشته باشید که زمینه فعالیت تجاری شما چه می باشد ، پس ازآن بسته به نوع فعالیت تان ، جهت در یافت کارت بازرگانی خود ، اقدام نمایید .
شما می توانید برای در یافت کارت بازرگانی مناسب با زمینه فعالیت تجاری تان ، با مشاوران نمایندگی های موسسه ثبتی حقوقی وزرا ، صحبت نمایید .
- کارت بازرگانی تجاری
- کارت بازرگانی خدماتی
- کارت بازرگانی موردی
- کارت بازرگانی تولیدی – خدماتی
- کارت بازرگانی تجاری :
کارت بازرگانی تجاری ، زمانی صادر می شود که شخص حقیقی و یا حقوقی ، تصمیم دارد تا کالا ها و یا محصولات مجاز را وارد و یا صادر نماید .
کلیه افرادی که کارت بازرگانی تجاری خود را در یافت نموده باشند ، می توانند واردات و صادرات کالا های مجاز را انجام دهند .
- کارت بازرگانی خدماتی :
این نوع از کارت های بازرگانی ، صرفا برای اشخاص حقوقی صادر می شود . کلیه اشخاص حقوقی که در خواست کارت بازرگانی داده اند ، باید در ابتدا مجوز سرمایه گذاری با زمینه فعالیت خدماتی را داشته باشند . اشخاص نام برده ، پس از آن می توانند در خواست کارت بازرگانی خدماتی خود را نمایند .
- کارت بازرگانی موردی :
کارت بازرگانی موردی ، می تواند به کلیه اشخاص حقیقی و یا حقوقی تعلق بگیرد . البته این کارت زمانی صادر می گردد که شخص تاجر می خواهد کالای مورد نظر خود را ترخیص نماید .
- کارت بازرگانی تولیدی – صنعتی :
کارت بازرگانی تولیدی – صنعتی نیز مانند کارت بازرگانی خدماتی ، صرفا به اشخاص حقوقی تعلق می گیرد. اما این کارت بازرگانی نیز لازم به شرایط خاصی می باشد .
شخص حقوقی که در خواست کارت بازرگانی تولیدی – صنعتی داده است ، باید مجوز سرمایه گذاری با زمینه تولیدی را داشته باشد .